Huisje Boompje Handicap

Waarom koos ik deze naam …??


Daar ben ik weer, hopelijk heb je bij het lezen van mijn vorige blog een beetje een idee wie ik ben. Ik vond het wel spannend om hem online te zetten, terwijl er eigenlijk nog niet echt hele spannende dingen in stonden. Ook vandaag geef ik jullie een klein kijkje in mijn leven.


Tja waarom koos ik huisje boompje handicap als blog naam, ik had eerst wat andere namen maar die vond ik niet pakkend genoeg. Het heeft me wel een slapelozen nacht gekost, het bedenken van een naam. Ken je dat je wilt gaan slapen maar ineens komt er een geweldig idee zo je hersens ingeslopen. Naja ik vond het een geweldig idee, haha jullie denken er misschien anders over. En elke keer dacht ik Mer ga nou slapen, dit komt morgen wel. Ooh ja mijn bijnaam is Mer, zo noemen vrienden mij. Maar iedere keer pakte m’n hand dat enorme verlichte object, idd mijn mobiel. En ineens had ik het yes en ik dacht zo nu kan ik gaan slapen, maar nee deze hersenen wilde verder met het bedenken van ideeën. Pff uiteindelijk legde ik mijn telefoon om 3 uur weg, maar ja iedereen weet dat zo’n enorm lichtgevend object je hersenen vertellen wakey-wakey ,opstaan, rise and shine. Dus helaas duurde het even voor ik in slaap viel. Oke ik wijk af, ik zal je nu vertellen waarom ik voor deze naam heb gekozen…

In mijn vorige blog vertelde ik jullie dat ik getrouwd ben met Arjan. Mijn man heeft een handicap, het heeft een hele ingewikkelde naam maar de makkelijke benaming is dat hij een coördinatiestoornis heeft. Dat houdt in dat zijn hersenen veel dingen verkeerd of te traag doorgeven, het is helaas ook nog een erfelijke aandoening. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *