Huisje Boompje Handicap

About me

Hallo wat leuk dat je deze site bekijkt, ik ben Meredith en 34 jaar oud. 

Ik ben deze website begonnen om blogs over ons leven te schrijven. Ik ben getrouwd met een hele lieve man zijn naam is Arjan,  mijn man is  mindervalide. Ik schrijf bewust mindervalide omdat ik gehandicapt niet de juiste omschrijving vind.  En dit is onder andere de reden dat ik met het schrijven van blogs ben begonnen, er zijn weinig verhalen te vinden over stellen/gezinnen die in de zelfde situatie zitten zoals ons. Dus ben ik eerst een Instagram pagina begonnen, hierop plaats ik foto’s  teksten en bijna iedere week een blog. Nu wilde ik graag iets waarbij ik wat uitgebreider dingen kon plaatsen over onze situatie.  Dus vandaar deze website. 

Mijn man en ik wonen in Maarssen , dat ligt naast Utrecht wij wonen in een leuk appartementje . Wij hebben 2 huisdieren een hond en een kat. Ik geniet enorm van om ons huis een huiselijk sfeer te geven, ook fotografie is een hobby van mij net zoals koken en bakken. 

Ook hebben mijn man en ik een kinderwens , we hebben de afgelopen jaren(6) op wachtlijsten gestaan, onderzoeken gehad en behandelingen gehad. Mijn man is mindervalide omdat hij een coördinatie stoornis heeft Sca3( spinocerebellaire ataxie). Deze  ”aandoening”  is erfelijk dus voor 50% over te dragen op het nageslacht . Dus vandaar dat wij in een fertiliteitstraject zitten. Wil je meer over ons weten lees gerust de blogs die ik schrijf!

 

                                                                          Veel lees plezier!

                                                                            Liefs Meredith