Huisje Boompje Handicap

Even voorstellen.

Ik zie je al denken, wie is dit en waar gaat zij over schrijven.Vooral als je naar m’n naam kijkt, kan het zeker nog alle kanten opgaan. 


Tja wie ben ik , nou hallo ik ben Meredith 33 jaar en ben geboren in Suriname. In 2011 ben ik getrouwd met mijn man Arjan(37), de liefde van mijn leven. 

Hoe ik hem ontmoet heb haha via een datingsite, wat ik toen heel gek vond en nu bijna normaal is. Ik geloofde er helemaal niet in, maar om me heen hoorde ik het steeds meer. Dus ging ik op onderzoek uit en heb me bij verschillende datingsites aangemeld. Toen de tijd schreef ik er ook een blog over op Hyves. Het was toen bedoeld om datingsites een “hak” te zetten. Om te laten zien dat dat het heel gek is om iemand te ontmoeten via een datingsite en er dan ook nog mee te trouwen. Haha maar helaas ook ik trapte er in en ondervond dat dit ook een mooie manier kan zijn om iemand te ontmoeten.


De datingsite waar ik mijn man heb ontmoet heet Paiq,een grappige en andere site dan al die andere datingsites. Na onze eerste date was ik nog niet gelijk om haha, maar voor hem was het een ander verhaal. Hij wilde vrij snel al een 2de date. Maar na een paar maanden werd ik toch verliefd en vroeg hij mij verkering, haha ja je leest het goed hij vroeg mij op 11 november verkering.


Waar ik woon 

Met mijn lieve man woon ik al vanaf 2011 in het gezellige Maarssen. Maar wij wonen hier niet alleen wij hebben 2 huisdieren Nina(hond) en Pleun(poes). Wij hebben samen nog geen kinderen, maar hierover schrijf ik binnen kort ook een blog. Wij wonen in een maisonnette woning. Wat zo leuk aan Maarssen is dat je zo op de snelweg zit en je op ongeveer 20 min rijden zit van zo wel Rotterdam als Amsterdam.En in 10min met de trein zitten we in Utrecht.


Mijn werk

Ik ben al 3 jaar werkzaam bij het Leger des Heils, ik werk als groepsopvoeder op een groep met jongeren van de leeftijd 12-19 jaar( op dit moment hebben we meer jongeren met de leeftijd 15,16,17,18,20) Ik heb het enorm naar mijn zin op m’n werk, maar er zitten ook soms dagen bij dat ik me werk even heel stom vind. Maar als ik een leuke activiteit of een mooi gesprek heb met een jongeren, ben ik enorm trots dat ik deze baan heb.

Mijn hobby’s

Ik heb veel hobby’s ik bak en kook graag, ik bak veel brownies en maak taarten volgens een Amerikaans recept. Ik spreek graag met vriendinnen en vrienden af, we gaan dan lekker shoppen, gezellig thuis borrelen en ook proberen we iedere keer weer een ander restaurant uit. In de winter pak ik vaak mijn crea-bak er bij en zo nu en dan maak ik leuke foto’s. Fijn weekend nog! 

Liefs Meredith <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *