Huisje Boompje Handicap

Voor hem weer geen Vaderdag met een kleintje in z’n armen….

Vaderdag deze dag gaat weer stilletjes aan hem voorbij. Een kleintje zo gewenst en gewild, hopelijk mag ook jij op zo’n dag extra in het zonnetje staan want dat verdien je….

Het was zo mooi geweest dat ik mijn lieve man eindelijk zijn kleintje in zijn handen kon houden op Vaderdag. Vooral omdat ik deze maand uitgerekend zou zijn… Als ik terug denk aan het moment toen ik de positieve test in handen had , was ik blijer voor m’n man dan voor mezelf. Het klinkt misschien gek als je het zo leest, ik bedoel zeker niet dat ik niet blij was voor mezelf maar ik was toen zo aan het verheugen op zijn gezicht. Zijn gezicht toen ik hem liet zien dat we een kleintje zouden krijgen. Zijn gezicht toen ik hem het cadeautje gaf waar ik in bekend maakte dat hij vader zou worden, die vergeet ik nooit meer. Die staat gegraveerd in mijn gedachten. Ik was zo blij met de gedachten dat hij na 9 maanden met trots naar zijn zoon of dochter zou kijken.

Dat hij hem of haar eindelijk kon ruiken en voelen, dat hij met trots de vingertjes en teentjes kon bekijken van zijn kleine spruit. Hem of haar met trots aan andere kon laten zien..

Maar helaas, weer kan ik hem niet samen met ons kind hem verassen voor Vaderdag. Weer kan hij niet echt deelnemen aan deze dag, ja tuurlijk wel voor zijn eigen vader. Maar het was zo mooi geweest dat hij met trots kon zeggen ik heb zin in Vaderdag!!! Want ik ben papa.

Maar m’n miskraam gooide roet in het eten, weer kon ik hem de titel vader niet geven. Het deed ook meer met hem dan ik had gedacht. Begrijp me niet verkeerd, het kan zeker veel doen met een man. Maar toen ik vertelde dat hij vader ging worden, ging hij diezelfde dag gelijk op het internet opzoek naar allerlei weetjes over zwanger zijn. Dat was zo mooi om te zien…. En nu ja nu hopen dat hij gauw mag gaan genieten van zijn eerste Vaderdag…

Hij kan ook niet wachten om weer verder te gaan met ons iui-traject , van de week vroeg hij ook wanneer ik weer naar het ziekenhuis mocht. Maar we moeten nog even wachten, nog een paar weken en dan gaan we weer verder…

Bij Moederdag had ik voor het eerst een winactie omdat ik vond dat er veel winacties waren voor moeders, maar ik zag geen winacties voor Wensmama’s of Sterrenmama’s dus heb ik met hulp van andere een winactie gedaan. Nu vond ik ook dat ik de Wenspapa’s en Sterrenpapa’s een podium verdiende. Dus heb ik ook voor Vaderdag een winactie, deze vind je op mijn Instagram. Daar staat precies hoe en wat je moet doen, dus ben je een Wenspapa of Sterrenpapa of vind je dat één van deze papa’s dit verdient geef ze op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.